Kompromisløst byggeri

 
Sundmolehusene skaber en naturlig sammenhæng mellem de charmerende, industrielle Pakhuse, det grønne landskab og det blå hav.

Rent arkitektonisk er der tale om et gennemtænkt og moderne byggeri. Proportionerne er rene og enkle, og byggeriet har en høj finishgrad og stor detaljerigdom. Nuanceringen af materialer skaber en naturlig sammenhæng mellem lejligheder og byhuse.
Arkitema Architects har fremhævet den nordiske stil via et bæredygtigt materialevalg, der skifter fra toner i lys bronzefarve over teglsten i lyse og varme naturfarver. De skiftevis tilbagetrukne og fremskudte facadepartier giver et levende udtryk med masser af spil mellem lys og skygge.

Leverummene er placeret og orienteret i forhold til solens vandring, så de udnytter lyset optimalt. De integrerede altaner er med til at give bygningerne karakter og skabe et unikt facadeudtryk.
De gamle pakhuse tilfører molen en særlig stemning, som ikke findes andre steder i København

Nordisk arkitektur

Rent arkitektonisk er der tale om et gennemtænkt og moderne byggeri med en høj finishgrad og stor detaljerigdom. Arkitema Architects har fremhævet den nordiske stil via et bæredygtigt materialevalg, der skifter fra mat bronze over teglsten til lyse pudsede overflader. De skiftevis tilbagetrukne og fremskudte partier giver en levende facade med masser af spil. Desuden skaber det en fascinerende oplevelse af, at altanerne er en integreret del af facadeudtrykket.


Få frit udsyn over Østerbro og det unikke havnemiljø
RUMMELIGE LEJLIGHEDER MED FANTASTISK MORGENSOL ELLER UDSIGT TIL LIVET PÅ KAJKANTEN OG ØRESUND