Et rækkehus midt i bynaturen
Et rækkehus midt i bynaturen

Byhusene på Sundmolen

 
I Sundmolehusene er der ialt kun 11 byhuse. Med en placering midt i bynaturen er det liebhaveri i ordets oprindelige betydning, det vil sige "Enestående boliger, som kun findes i begænset antal".

Fra køkken/alrum i stueplan er der direkte udgang til terrasser og det fælles gårdrum med udendørs arealer skabt til pauser og afslapning. Gårdrummet ligger optimalt med legehaven som nærmeste nabo. hvilket sikkert vil blive de fleste børns foretrukne område.
Stilrent, hvidt køkken med grebsfrie fronter i byhuset
Stilrent, hvidt køkken med grebsfrie fronter i byhuset

KØKKENET SOM SAMLINGSPUNKT

 
Køkkenet er hjertet og samlingspunktet i mange hjem. I byhusene i Sundmolehusene får du et køkken skabt af DESIGNA, som har mere end 20 års erfaring med at producere dansk møbelkvalitet. DESIGNA er kendt for køkkener til moderne og kvalitetsbevidste mennesker, som har fokus på design og håndværksmæssig finish.

Køkkenet er hvidt med grebsfrie fronter, som er med til at gøre indretningen lys og let. Overskabe er forsynet med spots. Bordpladen er i orginal hvid Corian fra Dupont med vask i sort silgranity. Som køkkenarmatur er valgt en stilren model i poleret krom fra Børma.


Hobbyrum, badeværelser, bryggers og værelser

 
Med et byhus får du hele pakken. Her er tænkt på alt fra hobbyrum og depot i kælderen, bryggers i stueplan og bad/toilet både i kælder, stue og på 2. sal.
Se de ledige byhuse her